Provocative Concept

Shop

About me

Creez povești vizuale și apariții impresionante pentru fiecare femeie în parte

Creativitatea și dorința de unicitate m-au ghidat de mică către domeniul modei, primele haine confecționate fiind cele ale păpușilor din copilărie.În adolecență m-am îndrăgostit de acestă meserie iar bazele creației vestimentare le-am învățat de la croitoreasa iscusită unde îmi puneam ideile în practică, acesta fiind și perioada în care am realizat că materialele de calitate, armonia culorilor și linia croielii sunt adevărate baghete magice. Câțiva ani mai târziu, motivată fiind, cu o viziune ce depășea ofertele vestimentare din magazine, am decis să fac ceea ce simt și să-mi urmez visul.

Am studiat Design Vestimentar, Proiectare Vestimentară și Stilism iar în 2015 mi-am deschis propriul atelier de creație vestimentară și showroom în București. Inspirată fiind la rândul meu de către femei și nevoile lor, am dezvoltat cursuri de imagine, vestimentație și styling pentru mediul de business. Sunt adeptă a autenticității și extrem de creativă, reușind prin munca mea să îmbin amprenta personală cu frumusețea și unicitatea femeilor cu care lucrez . Îmi iubesc meseria, mă inspiră și caut frumosul în tot ce mă înconjoară, mă îndrăgostesc de materiale, texturi, forme și cred în terapia prin culoare.

Pasiunea pentru modă am transformat-o prin multă muncă și dedicare într-o misiune.
Convinsă fiind că stă în puterea mea să subliniez frumusețea și feminitatea fiecărei femei, creez experiențe unice pentru femei, ajutându-le să-și redescopere încrederea de sine și să devină cea mai bună variantă a lor din punct de vedere al imaginii.
Feminitatea este un atu iar eu le ajut să o redescopere și să se bucure de ea, să-și transforme imaginea într-un aliat de nădejde și să se exprime prin vestimentație. Ghidez femeile să facă mereu alegeri versatile, conștiente și sustenabile, să aleagă calitate și nu cantitate, să recicleze și să își compună o garderobă atemporală.

Sub bagheta mea magică, femeia devine un brand în sine, cu apariții mereu surprinzătoare, care o definesc întru totul și care reprezintă o declarație îndrăzneață a potențialului ei profesional.

 

Te invit să-ți descoperi identitatea vestimentară alături de mine într-o experință unică!

REGISTER

Datele personale le folosim pentru a imbunatati experienta de pe acest site, pentru a livra comenzile si pentru a va tine la curent cu noutatile conform cu Politica de confidentialitate.