Provocative Concept

Shop

About

The beginning

Născut din pasiune, talent și perseverență, Provocative înseamnă stil, eleganță, feminitate și bun-gust. Hotărârea neclintită a unei tinere de a transforma un vis de adolescentă în realitate a făcut ca Provocative să fie posibil astăzi și să schimbe în bine viața multor femei.

Fascinată de modă încă din copilărie, Raluca Constantin și-a încercat mai întâi talentul pe hăinuțe de păpuși. Din joaca nevinovată a unei fetițe s-a născut o pasiune care nu s-a stins niciodată.

În adolescență, Raluca și-a creat propriile haine cu ajutorul unei croitorese iscusite și pline de îndrăzneală. Împreună, au creat obiecte vestimentare originale, dar Raluca și-a dorit mereu mai mult. Visul ei era să-și facă hainele cu propriile mâini, iar asta s-a întâmplat prima oară când era în clasa a XII-a. Cu ajutorul mașinii de cusut a bunicii sale, Raluca și-a cusut primele articole vestimentare – un top și o fustă. Acela a fost începutul fascinantei sale călătorii prin lumea hainelor cu stil, lumea în care trăiește și astăzi și în afara căreia nu își concepe existența.

Lumea Ralucăi Constantin este o lume a femeilor frumoase și elegante care știu să fie feminine în orice moment al zilei și în orice împrejurare, o lume în care imaginația nu cunoaște limite, iar originalitatea are mereu un cuvânt de spus.

Frumusețea și feminitatea i-au fost revelate în vremurile în care croia haine pentru vecine și prietene. Atunci a realizat că materialele de calitate, armonia culorilor și linia croielii sunt adevărate baghete magice prin care orice siluetă este pusă în valoare și orice tip de frumusețe poate fi scos în evidență.

Convinsă că stă în puterea ei să sublinieze feminitatea oricărei femei, Raluca Constantin și-a urmat visul și nu a încetat nicicând să facă ce a simțit că trebuie să facă. Mai întâi, s-a înscris la Atelierele ILBAH, în cadrul cărora a urmat cursuri de design vestimentar, proiectare vestimentară și stilism pentru ca apoi, în 2015, să-și deschidă propriul atelier și show-room.

În prezent, pentru cunoscuți, ea este Raluca de la Provocative, brandul de poveste recunoscut pentru modul original și unic în care pune în valoare silueta și personalitatea oricărei femei.  

Astăzi, când lumea abundă de oferte de haine, Provocative se detașează vizibil de competitorii săi, fiind un brand echilibrat care nu pune accentul numai pe tendințe, ci mai ales pe caracteristicile femeii. Provocative încurajează femeia să se informeze corect și să facă alegeri vestimentare care i se potrivesc perfect.

Provocative nu îndeamnă femeia să fie în pas cu moda, ci urmărește ca aceasta să se simtă bine cu ea însăși, să se (re)găsească pe sine și să se reprezinte prin haine. Provocative urmează curbele fiecărui tip de trup, se raportează la trăsăturile chipului, la personalitatea femeii și construiește haine unicat care se potrivesc doar cu persoana căreia îi sunt destinate.

Provocative este brandul care îndrumă femeia să își cumpere haine puține și de calitate, dar pe care să le poată combina între ele și să le poată purta în diferite ocazii – de business, de zi cu zi, de petreceri etc. – astfel încât, folosind aceleași piese vestimentare, să aibă mereu ținute diferite și să iasă în evidență oriunde s-ar afla.

Brandul Provocative pune accent deosebit pe calitatea excepțională a materialelor 100% naturale, furnizate de producători italieni de înaltă clasă. Acesta este secretul prin care valoarea hainelor și valoarea personalității feminine fuzionează armonios, contopindu-se într-un joc dinamic al originalității, creativității și calității superioare.

Provocative este brandul care face ca FEMEIA să devină un brand în sine.

Rezultatul: femeia se înfățișează cu naturalețe și strălucește în haine confortabile și totodată remarcabile prin rafinament.

Femeia care se îmbracă de la Provocative nu își cumpără la întâmplare articole vestimentare de care se va plictisi după două, trei purtări. Ea nu va avea un șifonier ticsit cu haine în fața căruia să stea pierdută și să se întrebe cu ce se îmbracă astăzi. Ea optează pentru a investi pe termen lung în haine special create pentru ea, care o ajută să devină cunoscută pentru o vestimentație aparte, în culori și accente compatibile cu tot ce o definește ca persoană și mereu adecvate cu contextul în care se află.

Femeia Provocative învață să combine în mod inteligent clasicul cu cele mai noi tendințe și să capteze atenția celorlalți, pentru că brandul Provocative se definește prin feminitate, calitate, inovație, versatilitate, creativitate, realism, eleganță, stil și originalitate.

“Din dragoste pentru modă, pasiune pentru frumos și diferit și pentru că e o provocare să fii femeie în zilele noastre dar atât de minunat în același timp, am creat brandul Provocative by Raluca Constantin. Lucrez cu silueta și personalitatea fiecărei femei în parte, pentru că fiecare femeie poate fi frumoasă și atrăgătoare dacă poartă hainele adecvate siluetei ei.

Feminitatea este un atu iar eu le ajut să și-o (re)descopere, să se bucure de ea și să învețe să se iubească mai mult, prin hainele pe care le croiesc cu atât de mult drag și care de cele mai multe ori, pot spune multe despre noi, atunci când noi nu o putem face.

Îmi iubesc meseria și oamenii cu care lucrez. Mă inspiră și caut frumosul în tot ce mă înconjoară, mă îndrăgostesc de materiale, texturi, forme și cred în terapia prin culoare.

Raluca Constantin

Designer vestimentar, consultant de imagine și antreprenor pasionat

REGISTER

Datele personale le folosim pentru a imbunatati experienta de pe acest site, pentru a livra comenzile si pentru a va tine la curent cu noutatile conform cu Politica de confidentialitate.