Provocative Concept

Shop

Custom made

Custom made

Între dramele atribuite femeii, nu există probabil una mai mare decât aceea de a pleca la un eveniment îmbrăcată într-o rochie scumpă, frumoasă și elegantă, care îi dă senzația că va fi unică și specială, pentru ca, ajunsă la acel eveniment, să se trezească față în față cu o altă femeie îmbrăcată într-o rochie identică. E de-a dreptul fatal!

Situații de acest gen se întâmplă însă frecvent atunci când hainele sunt cumpărate de la producători de serie. Prin serviciile pe care le pune la dispoziția clientelor sale, Provocative se adresează femeilor care urmăresc să fie diferite în orice împrejurare.

Astăzi, când femeia a primit șansa de a se afirma în mediul de afaceri, un domeniu aflat până nu demult sub imperiul masculinității, hainele joacă un rol crucial în calea sa spre afirmare și succes. În acest sens, multe femei aspiră să devină influente în sfera lor de activitate. Se înscriu la cursuri, își creează rețele, fac tot ce pot pentru a deveni independente financiar și a învinge prejudecata că locul femeii este doar la cratiță. Ele au înțeles cât de important este să ai un brand personal bine construit care să te ajute să ajungi acolo unde ți-ai propus și totul pare că se mișcă în favoarea lor.

Ceea ce multe femei mai au însă de învățat este faptul că brandul personal înseamnă imagine, iar imaginea înseamnă, printre altele, vestimentație.

Vestimentația este cartea de vizită a oricui și nu poate fi tratată cu indiferență. Dincolo de culori și forme, hainele poartă în ele o bogată încărcătură psihologică extrem de importantă. Ele transmit despre noi mai multe mesaje decât ne-am dori, iar aceste mesaje au capacitatea de a schimba atitudinea interlocutorilor în bine sau în rău. Este celebră zicala englezească „Dress for success!” care subliniază importanța hainelor în societate și nu numai.

Când vine vorba de vestimentație, ritmul accelerat al vieții cotidiene impune ingeniozitate și inspirație. Este mereu cu un pas înainte femeia care știe să își alcătuiască o garderobă  deșteaptă și funcțională, compusă din puține piese vestimentare versatile.

 

Femeia de afaceri – care este în același timp și mamă, iubită, soție sau prietenă – are, de pildă, obligatoriu în garderoba sa un costum. Acesta este pilonul vestimentar pe care se sprijină construcția brandului personal, pentru că transmite ideea de rigurozitate, seriozitate, perseverență, implicare și profesionalism – cu condiția să nu fie ales la întâmplare!

Seriozitate și profesionalism găsesc femeile și la Provocative. Ele nu sunt ademenite cu povești îmbietoare despre rochii, materiale și trenduri, nici nu sunt puse față în față cu standarde de frumusețe fals alcătuite și promovate prin fotografii prelucrate. La Provocative, femeia devine ea însăși o poveste, trăind experiențe personale prin care va ajunge să se iubească mai mult pe sine și să se simtă cu adevărat unică, puternică și specială.

În vremurile actuale, în care brandul personal face diferența, hainele ne pot fi un aliat de nădejde sau un dușman care ne sabotează. Croiala, culoarea, detaliile, țesătura, lungimea mânecilor și a pantalonilor sunt elemente care, dacă nu sunt alese corespunzător, ne pot compromite imaginea și pot spulbera într-o secundă ore întregi de muncă, stres și oboseală.

Prin serviciul CUSTOM MADE, creat special pentru clientele sale, Provocative răspunde exclusiv nevoii femeii moderne de a se pune în valoare pe sine prin hainele pe care le poartă. Femeia care alege Provocative alege să trăiască etapă cu etapă povestea hainelor pe care și le comandă, devenind personajul principal al unei povești construite în jurul ei.

Pentru Provocative, nu există femei lipsite de frumusețe, de grație și rafinament. Există doar femei care nu au descoperit încă gustul eleganței de zi cu zi, care nu s-au descoperit încă uluitoare în seri romantice sau puternice la întâlnirile de afaceri. Există doar femei care încă nu și-au creat un brand personal și încă nu au ales Provocative.

Povestea ta poate începe acum. Solicită o programare!
    REGISTER

    Datele personale le folosim pentru a imbunatati experienta de pe acest site, pentru a livra comenzile si pentru a va tine la curent cu noutatile conform cu Politica de confidentialitate.