Provocative Concept

Shop

Termeni si conditii

1.Introducere

(1) Accesarea și folosirea acestui site implică acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru utilizarea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor.

(2) Pentru o mai bună claritate a termenilor și condițiilor:

a. site: site-ul de internet https:/provocativeconcept.com/

b. administrator: SC Haute Couture Design SRL (Reg. Com.: J40/8519/2017, cod fiscal: 37705540, Sediu social: Strada Dumitru Cariagdi, nr. 1, ap. 1, sector 2, Bucuresti)

c. bun și serviciu: orice serviciu sau produs oferit pe Site și/sau orice componentă a acestuia.

d. utilizator/vizitator: orice persoană care vizitează sau accesează Site-ul sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciul.

e. comandă: document electronic ce intervine ca forma de comunicare între Administrator și Utilizator prin care Administratorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și utilizatorul/vizitatorul este de acord să primeasca aceste Bunuri și Servicii și să faca plata acestora.

f. contract: Comanda confirmată de catre Administrator prin emiterea facturii fiscale. Încheierea Contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării de primire a acestei comenzi.

2. Drepturile de autor

(1)Site-ul și toate elementele acestuia (grafică web, texte, programe, quiz-uri, materiale gratuite etc.) sunt apărate de legea pentru protecția drepturilor de autor.

(2) Folosirea fără acordul scris sau verbal al Administratorului a oricărui element cuprins în acest site se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a obține acordul ne puteți contacta la contact@provocativeconcept.com.

3. Serviciile/produsele oferite

(1) Serviciile oferite de Administrator vor fi de natură textila ( obiecte de imbracaminte de dama si accesorii textile).

(2) Prețul serviciilor/produselor este cel afișat pe Site. La un moment dat prețul poate suferi modificări, dar acestea vor fi mereu vizibile pe Site pentru Utilizatori.

4. Drepturile și responsabilitățile cumpărătorului/Utilizatorului

(1) Cumpărătorul/Utilizatorul are obligația de a furniza toate datele corecte în vederea achiziționării unui bun de pe Site.

(2) Cumpărătorul/Utilizatorul are obligația de a anunța Administratorul în termen de maximum 24 de ore de la plasarea comenzii dacă se răzgândește și dorește anularea comenzii.

(3) Cumpărătorul/Utilizatorul are dreptul de a returna bunul conform art. 7, din prezenta pagină.

5. Drepturile și responsabilitățile Furnizorului/Administratorului

(1) Furnizorul/Administratorul are obligația de a lua legătura cu clientul/Utilizatorul în termen de maximum 48 de ore pentru confirmarea comenzii.

(2) Furnizorul/Administratorul are obligația de a trimite clientului/Utilizatorului factura fiscală în maximum 48 de ore de la finalizarea tranzacției.

(3) Furnizorul/Administratorul are obligația să ofere informații suplimentare despre bunul oferit, atunci când acestea sunt cerute de către Utilizator în mod direct prin telefon sau e-mail.

(4) Furnizorul/Administratorul are dreptul de a refuza o comandă atunci când consideră că nu poate livra bunul în cauză.

(5) Furnizorul/Administratorul are dreptul să folosească datele personale ale cumpărătorului/Utilizatorului pentru a efectura facturarea.

6. Documente contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul https://provocativeconcept.com/, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (prin e-mail) prin care Administratorul își derulează operațiunile. Comanda va fi compusă din urmatoarele documente, în ordinea importanței:

Comanda (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare)

Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)

Daca Administratorul confirmă comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de către Administrator se consideră finalizată atunci cand există o confirmare electronica (e-mail) din partea Administratorului către Utilizator, fară a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Administratorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.

7. Politica plată, facturare și livrare

(1) Plata pentru bunuri se poate face prin metode online, pe site, ramburs, prin intermediul cardului de debit sau de credit.

(2) Modalitatea de plată online prin intermediul cardului de debit sau de credit este susținută de MobilPay by Netopia

(3) Livrarea se va face:

In termen de 3-7 zile lucratoare , asa cum este stability in mod general sau dupa cum se stabileste cu Utilizatorul, in urma confirmarii comenzii.

8. Politica de retur

(1) În conformitate cu Ordonanța de urgență nr. 34/2014, clienții/Utilizatorii pot aplica pentru producerea de retur în termen de 14 zile, fără a fi nevoiți să își justifice decizia și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13, alin. (3) și art. 14 din respectiva OUG.

(2) Pentru a produce returul, Utilizatorul are obligația de a anunța în prealabil Administratorul despre acest fapt, prin e-mail sau la telefon.

9. Politica de garantare

Administratorul nu își asumă nicio formă de garanție pentru bunul achiziționat de către Utilizator, dar pune la dispoziție o listă cu instrucțiuni de folosire a respectiviului bun pentru o fiabilitate cât mai mare.

10. Limitarea responsabilității

(1) Administratorul Site-ului nu își asumă obligația și nu garantează implicit sau expres pentru conținutul de orice fel al Site-ului sau pentru întreg conținutul oferit de către Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

(2) Administratorul Site-ului nu oferă niciun fel de garanții sau răspundere pentru conținutul site-ului și în nicio situație nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricărei părți, secvență sau modul al conținutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizării acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori de interpretarea eronată a oricăror prevederi ale conținutului Site-ului.

(3) Administratorul Site-ului nu poate fi tras la răspundere nici cu privire la orice informații și date din conținutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai, cele privind textul, imaginile, clipurile video, avatarurile, blogurile sau orice altă activitate legată de utilizarea, precum și niciun alt efect juridic derivând din acestea.

(4) Administratorul Site-ului este absolvit de orice răspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, incluzând, dar fără a se limita la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect în legătură cu Serviciul precum și din utilizarea conținutului Site-ului în orice mod sau orice efecte juridice derivând din acesta.

REGISTER

Datele personale le folosim pentru a imbunatati experienta de pe acest site, pentru a livra comenzile si pentru a va tine la curent cu noutatile conform cu Politica de confidentialitate.